Buiten

Aquavitaal

Lekker fit de zomer door!

Aquavitaal Lekker fit de zomer door.

Aquavitaal is hét beweegprogramma op muziek voor de vitale, actieve zwemmer. Dit programma is onder andere gebaseerd op de algemene dagelijkse verrichtingen uit het dagelijks leven (ADL’s). Denk hierbij aan reiken, draaien, zitten en staan. Met oefeningen in het water, op passende muziek, versterken we jouw spieren en gewrichten. Hierbij houdt het programma rekening met onder andere de kracht, lenigheid en snelheid van iedere deelnemer. Je kan het zelf zo zwaar maken als dat je zelf wilt. Kortom je blijft actief, fit en vitaal deze zomer!

Onder begeleiding fit de zomer door, wie wil dat nou niet.

Kosten: € 3,80 per les.

  • Wanneer: iedere woensdagochtend van 09.00-9.45 vanaf 3 mei
  • Voor wie: voor iedereen.
  • Doel: sportief bezig zijn, verbeteren van de conditie en gezelligheid.

Inschrijven kan d.m.v. een mail te sturen naar zwembadhetzwet@sportfondsen.nl, via het contactformulier van deze website of tijdens de voorverkoop van 22 t/m 27 april (voorverkooptijden zie nieuwsitem van deze website).

Minimaal aantal deelnemers 10

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Aquavitaal
4,00
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.