Buiten

Recreatief zwemmen

Leef je uit in het zwembad alleen of samen

EINDELIJK IS HET ZOVER.........WE GAAN OPEN VOOR RECREATIEF ZWEMMEN.

We gaan abonnementen verkopen voor recreatief zwemmen (beperkt aantal). Kijk ook voor meer informatie hierover bij onze nieuws item. Abonnementen worden alleen verkocht aan kassa en kunnen dus niet via deze website gekocht worden.

Abonnementen kunnen aangeschaft worden op woensdag, donderdag en vrijdag van 14.00 tot 19.30.

Het abonnement kost € 87,50 per persoon en OP=OP.

Wedstrijdje watertrappelen, onderwaterhandstand of gewoon heerlijk zwemmen. Tijdens het recreatiefzwemmen mag iedereen zich uitleven in het zwembad. Recreatiefzwemmen kan altijd, ook als het slecht weer is. Gezellig, gezond én goed voor de zwemvaardigheid. Kinderen zonder zwemdiploma zijn welkom onder begeleiding van een volwassene. Kinderen zonder zwemdiploma zijn verplicht om zwembandjes te dragen.

Tot aan de zomervakantie zijn wij alleen het middagblok geopend (bij heel mooi weer openen we ook het ochtendblok). Tijdens de zomervakantie zijn we iedere dag in 2 blokken geopend (kijk bij tijden en tarieven).


Weten wat er te doen is? Check regelmatig onze website en onze Facebook-pagina.


Zwembandjes en -luiers
Zwembandjes of zwemluier vergeten? Geen probleem, ze zijn bij de horeca te koop.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Recreatief zwemmen (dag ticket)
5,70
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.