Huur zwembad

Huur zwembad

Huren zwembad voor verschillende activiteiten

Zwembad Het Zwet

De tijden veranderen zoals we inmiddels allemaal weten en wij veranderen mee!

Er is momenteel veel vraag naar buitensport mogelijkheden en onze faciliteit zou daarbij een uitkomst kunnen zijn voor verenigingen, sportclubs, scholen en bedrijven.

Voor een paar jaar geleden was ons zwembad bedoelt voor recreatie. Nu zijn wij bedoeld voor recreatie maar ook zeker voor andere doelgroepen.

In de afgelopen jaren hebben wij een faciliteit ontwikkeld waar sportverenigingen en de individuele sporter zich thuis kan voelen. Buiten uiteraard zwemmen ( 50 meter bad) hebben we ook twee beachvolleybalvelden en een groot terrein (grasveld) te huur voor een brede beoefening van allerlei sporten, denk hierbij eens aan fitness, bootcamp, conditietrainingen of een combinatie van sporten.

Het is daarom ook onze bedoeling om van het zwembad (naast recreatie) een multifunctionele ruimte te maken voor sportieve activiteiten in de breedste zin van het woord.

Wat kunnen wij je bieden?

  • Het huren van het zwembad in zijn geheel of een gedeelte hiervan.
  • Huren van de beachvolleybalvelden.
  • Huren van het terrein (grasweide).
  • Huren van een combinatie ( zwembad/ beachvolley/ grasweide)
  • Huren per uur of dagdeel.
  • Huren van de faciliteit voor of na sluitingstijd van de reguliere zwembad openstelling.

Onze huurtarieven zijn zeer vriendelijk.

Huurtarieven zijn afhankelijk van wat er gehuurd wordt ( welk gedeelte van het zwembad, met of zonder toezicht etc.). Alles is bespreekbaar, dus nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op via het contactformulier, mail naar zwembadhetzwet@sportfondsen.nl of telefonisch: 075-6423760 om de tarieven en mogelijkheden te bespreken.

Zwembad huren?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.