Faciliteiten

Wat vind je allemaal op ons terrein

Zwembad Het Zwet

Op ons terrein vind je onder andere een:

50-meterbad

  • Ons grootste bad is het 50-meterbad. Het bad is maximaal 2 meter diep en bestaat uit 6 banen.

Speelbad

  • Eén van onze royale baden is een ondiep speel bad. Het bad loopt af van 30 cm naar 1.10 meter diep, met in het midden een glijbaan.

Peuterbad

  • Het ondiepe peuterbad heeft een klein glijbaantje en aangrenzende speeltoestellen. Het bad is voor de allerkleinsten en ligt op een beschutte plek.

Ligweide

  • Naast de zwembaden beschikt het terrein over een hele grote ligweide, waarop ook een balletje getrapt of een shuttle geslagen kan worden. Op dit terrein organiseren we in de zomermaanden diverse leuke activiteiten. Je kunt er uiteraard ook heerlijk genieten van de zon.

Beachvolleybalvelden

  • We zijn in het rijke bezit van 2 officiële beachvolleybalvelden. Deze kunnen per uur, dagdeel of wekelijks gehuurd worden door particulieren, verenigingen en bedrijven.

Horeca

  • We hebben een kleine knusse horeca, met een mooi terras waar je kan genieten van warme en koude dranken, snacks, ijsjes en natuurlijk chips en snoepgoed.

Toilet en douche gelegenheid (warme douche tegen betaling).

Omkleedruimte.

Speeltoestellen.

Alle baden zijn het hele seizoen verwarmd tot ten minste 22 graden Celsius!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.