Beachvolleybal

Beachvolleybal

Beachvolleybal

Beachvolleybal

We zijn in het rijke bezit van twee officiële “beachvolleybalvelden”. Deze velden zijn te huur voor sportverenigingen, bedrijven en natuurlijk particulieren, om te trainen en/of om een toernooi of evenement te organiseren. Wil je als bedrijf bijvoorbeeld een teambuildings dag organiseren, vraag dan bij ons naar de mogelijkheden. Eventuele catering bij een toernooi of evenement behoort tot de mogelijkheden.

Ook particulieren kunnen de beachvolleybalvelden huren. Altijd al iets sportiefs met familie, vrienden of buren willen doen! Dan is dit een leuke kans, eerst samen volleyballen en daarna ontspannen in het water en op de ligweide.

De beachvolleybalnetten zijn op verschillende hoogtes instelbaar en daardoor ook uitermate geschikt voor een verrassend en uitdagend uurtje beachtennis of beachvoetvolley.

De beachvolleybalvelden zijn te huur per uur tijdens onze regulieren openingstijd. Van maandag t/m vrijdag is er een mogelijkheid om tot 19:30 te huren.

Voor toernooien en evenementen kan je contact opnemen met zwembadhetzwet@sportfondsen.nl, samen bespreken wij dan de mogelijkheden.

Verhuur beachvolleybalveld 2024

1 veld per uur € 12,50

Borg beachvolleybal € 10,00

Ma/vrij 14.00- 19.30 uur

Za/zo 10.30- 17.00 uur

Deze tarieven zijn inclusief BTW maar exclusief toegang tot het zwembad. Met abonnement is de toegang tot het zwembad uiteraard gratis. Wil je gebruik maken van het zwembad en heb je geen abonnement, voor € 5,25 p.p. kan je gebruik maken van de faciliteit.

Voor reserveringen en informatie kan je telefonisch contact opnemen op telefoonnummer 075-6423760 (tussen 07.00-10.30 en 14.00-19.30) of mail naar zwembadhetzwet@sportfondsen.nl

Logo_Het Zwet_Shapes.png
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.