Buiten

Banenzwemmen

De ideale (blessurevrije) cardiotraining

Banen zwemmen is voor iedereen.

Seizoen 2024

Dit seizoen zal er wederom banen zwemmen zijn op:

  • Maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 10.30. Het 50m bad wordt uitsluitend gebruikt om banen te zwemmen.
  • tijdens de overige openingstijden kan je uiteraard ook banen komen zwemmen, maar er zullen geen lijnen in het bad liggen om de banen aan te geven. Het 50m bad wordt dan ook gebruikt voor recreatief zwemmen.

Abonnementen kunnen aangeschaft worden tijdens de voorverkoop € 100,00 en vanaf 28 april voor € 110,00 (abonnementen worden verkocht aan de kassa en kunnen ook vanaf nu via deze website gekocht worden).

Er zijn weinig sporten waarbij je zóveel spiergroepen gebruikt als bij zwemmen. Je versterkt onder andere je rug, arm- en beenspieren en je buik- en nekspieren. Ga je regelmatig banenzwemmen? Dan verbeter je in rap tempo je conditie, spierkracht én je humeur.

Krachtige work-out
Banenzwemmen is een ideale (blessurevrije) cardiotraining. Niet voor niets is banenzwemmen de favoriete work-out van veel sporters. Fit blijven of worden? Kom banenzwemmen!

We behouden ons het recht om af te wijken van de reguliere openingstijden. Voor actuele openingstijden kijkt u in ons nieuwsitem).

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Banen zwemmen (dag ticket)
6,50
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.