Buiten

Banenzwemmen

De ideale (blessurevrije) cardiotraining

Er zijn weinig sporten waarbij je zóveel spiergroepen gebruikt als bij zwemmen. Je versterkt onder andere je rug, arm- en beenspieren en je buik- en nekspieren. Ga je regelmatig banenzwemmen? Dan verbeter je in rap tempo je conditie, spierkracht én je humeur.

Krachtige work-out
Banenzwemmen is een ideale (blessurevrije) cardiotraining. Niet voor niets is banenzwemmen de favoriete work-out van veel sporters. Fit blijven of worden? Kom banenzwemmen!

Tijdelijk worden er ook losse tickets € 5,70 aangeboden op vrije plekken tijdens banen zwemmen van maandag tot en met vrijdag.

Extra is er tijdelijk ook de mogelijkheid om in het weekend banen te zwemmen (dit vervalt als recreatief zwemmen weer mogelijk is). Dit is alleen mogelijk met los ticket € 5,70 en bij grote belangstelling zullen wij meer uren gaan aanbieden.

Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek

Tarieven

Banen zwemmen
5,70
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.